Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag längtar tills flytten är färdig och jag kan andas ut


TANKAR OCH KÄNSLOR EN TISDAG I MITTEN AV JUNI

Fåglarna kvittrar håller en underbar konsert
för mig, jag är på min uteplats, sår lite mera
frön som jag hoppas få glädje av i sommar

Den svarta katten kommer smygande, den
vill gå in till mig, jag skjuter till dörren, vill
inte den ska få en sådan vana

Nu har också placerat en stor kruka med
pelargoner ute i hörnet på min uteplats
nu hoppas jag att det inte blir mågon mera
nattfrost

Imorgon ska jag försöka få tag i en planta
med förgätmigej, jag önskar så att jag finner
en eller två, plantor med gullbollar som växer
sig höga och fina, blir ett bra insynsskydd, är
något jag också önskar mig

Tankarna är många, jag önskar flytten snart
är över, jag är så trött, så sliten, den minsta
motgång gör att mina tårar rinner

Nu har jag snart gjort det jag ska idag, imorgon
tänker jag plantera i mina amplar, hoppas jag
får hjälp att hänga upp dom, det fixar inte jag
ensam

Tvättmaskinen är snart färdig, hittade några
dukar i källarförrådet, som jag inte mindes att
jag hade, dom var inte så rena, egentligen
behöver jag dom inte, men min mormor har
broderat bårder på dom, jag sparar dom som
ett Minne från min älskade mormor

Det är dags för mig att plocka ihop här, skulle
gärna stanna men än går det inte

Snart blir det verklighet, och det ska bli så
skönt för mina ben och mitt hjärta, ja hela
jag kommer att må bra när jag äntligen är
på plats


anits 16 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-17 00:10



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Så fint skrivet, och klart att Du är trött. Du har ensam klarat så mycket. DU är en DUKTIG KVINNA. Dessutom har Du gröna fingrar och är ett med naturen .....
2009-06-19

  Ann-christin
Fint skrivet min vän :-)
2009-06-17

  Fånga dagen
Det låter helt underbart där du ska bo ditt nya hem
ja skulle behöva förändring med framöverr
kram ak
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP