Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


OKUVLIG

hon är praktfull

morgonen är ljuvlig

himelsk glädje

genomströmmar mig

Gud är god

tron växer sig okuvlig

tack för livet

som jag har i Dig!

frihetsfacklan

är min gryningsflamma

och dess stolta eld

kan aldrig dö

var och en som

budkskapet anammar

tar emot ett

oförgängligt frö

 

 

LARZ GUSTAFSSON  090617




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-17 16:50



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härliga ord som glöder!!
2009-06-18

  mare VIP
Mycket bra skrivet....
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP