Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SVALA

en svala gör ingen sommar

men den jag ser i dag

flyger högt i skyn

en svala gör ingen sommar

men den jag ser i dag

är en välkommen syn

en bris i ett djupgrönt lövverk

som böljar och sänder ro

i urbaniserat sinne

där stress och betong byggt bo

jag har ingen armbandsklocka

jag klarar mig bra ändå

för uret på rådhustaket

slår när det blir dags att gå

 

LARZ GUSTAFSSON   090617




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 260 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-06-17 16:54



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Härlig avslappnad känsla i dina ord, en svala är bättre än ingen svala:))
2009-06-18

  anits VIP
Vackert skrivit, man behöver inget
armbandsur, klockor finns överallt
om man behöver veta tiden
2009-06-17

  mare VIP
Fina rader....jag bär heller ingen klocka..
2009-06-17

  Måna N. Berger
En människa gör ingen sommar
men två gör vintern mindre kall."
(Bertil Pettersson)
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP