Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


HUVUDSTADSTURISM

syréndoften var stark

vid sista styverns trappor

och juni bjöd på sol

för en gångs skull

på fjällgatan stod vi

och fick se "deutschland" komma

av sommarklädda tyskar

var hon full

det var den sjunde juni

år tjugohundranio

en söndag i den svenska

monarkin

och livet kan bli bättre

än det vi ser på bio

än skuggtillvaron

i periferin

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090617




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-17 20:08



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Syrenerna doftade ljuvligt i Rinkeby också den sjunde juni :)
2009-06-17
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP