Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som finns hos mig idag


LÄNGTAN

I mitt hjärta finns ett rum
ett längtans rum

Jag önskar jag hade förmåga
att tända ett ljus, glömma allt
det onda som ibland plågar mig

Varför ska det vara så svårt, att
stanna upp, säga till sig själv, jag
duger så bra precis som jag är

Jag tänker ibland, ja många gånger
med ny adress, kommer allt att bli
bra så småningom

Jag hoppas det och att jag i mitt
inre, ser ljuset som vill leda mig
rätt


Många gånger känns allt mörkt och
svårt, dom dagarna längtar jag efter
en vän, en fyrfotavän, som kan öppna
mina sinnen, ge mig den glädje jag så
väl behöver

jag har så svårt att slappna av, det känns
som mina axlar har fastnat vid öronen, och
gärna vill stanna där

Jag längtar efter en vän, en vän som tar
min hand smeker min kind, när allt känns
tungt och svårt, som får mig att skratta
och le, och jag får vara precis som den
jag är



anits 18 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-18 11:57



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
DU är bra precis som Du är. Och önskningar brukar gå i uppfyllelse, och det finns något som heter bönesvar.

Vackert och längtansfullt skrivet!
2009-06-19

  Rosen VIP
Längtans rum, fyller oss alla efter något eller någon, särskilt om ensamhet ger tyngd. Hoppas att du kan skingra din ensamhet...
jag sänder en eternkram och glad midsommar till dig!!
2009-06-18

  aol
hoppas din lägtan slår in
2009-06-18

    ej medlem längre
Fint skriven, hoppas du finner en fyrfota vän av vilket slag som helst...
2009-06-18

  Fånga dagen
fint skrivet du kommer säkert att ha en katt eller hund i sommar kanske

jag har min neo nu men ibland så mår jag jättedåligt ändå men visst är det fint med katter o hundar jag känner mig så ensam nu igen en jobbig känsla verkligen
Anna-Karin
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP