Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DROTTNINGEN AV SABA

ler du mer

så smälter arktis ner

här finns fler

men du är allt jag ser

var hon lika

underbar, månntro

hon som reste hem

till salomo...?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090618




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-18 16:26



Bookmark and Share


  Silverstjärnan
Applåder :)
2009-06-19

  mare VIP
Vem vet.....kanske hon var :))
2009-06-19

  anits VIP
Vackert och underbart skrivit
2009-06-18

    Bodil Sandberg
Vackraste varma dikt Larz och som alltid med det där proffsiga eleganta stuket som är ditt signum!
2009-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP