Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
snart har flyttat mitt berg, kan ta det lugnt


SAKNAD ÄNDÅ GLÄDJE

Det känns så svårt många gånger
jag vill så mycket, klara det mesta själv

När jag inte kan det, blir jag arg och ledsen
och allt känns fel, jag känns fel

Det känns som jag inte passar in, saknar
värme, saknar något, någon

Jag har slitit jag har kämpat, snart är jag
i mål, tacksam att jag orkat flytta det berg
som det är att byta bostad

I mörker och ljus i mitt minne, ska jag ta
fram dom bilder som ger mig glädje

Jag vill så gärna känna närvaron i naturen
gräva i jorden, känna glädjen av att odla,
få njuta och se hur det växer

Nu har jag ingen trädgård längre, men har
nu äntligen en rabatt, som jag ska vårda
ömt och älska som mitt skötebarn




anits 18 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 145 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-18 23:06



Bookmark and Share


  Maria T
Snart får du sätta ner plantor
i din egen rabatt som du får
vårda ömt
2009-06-20

  Eaglemountains VIP
Du ska bara vara DIG, för Du är älskad för den DU är. Du passar in, allt kommer att ordna sig. Med förväntningar, med allt. Ge allt bara lite tid.

Vackert, ömt och längtansfullt skrivet
2009-06-19

  Larz Gustafsson VIP
Du är inte det du gör. Du är det du är.
2009-06-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP