Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


JUNILJUVT

juni går mot sitt slut

det är tragiskt men sant

passa på, lev och njut

varje år likadant

bästa tiden förbi

den jag väntade på

snart gör juni sorti

det känns vemodigt då

sommarn blir ett problem

om man tänker på den

men om man ger sig hän

blir man gladlynt igen

analytikern kan

döda glädjen man känner

en sån ur-tråkig man

han gör klockor av vänner

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090620




Bunden vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-20 16:39



Bookmark and Share


  mare VIP
Bra ordat.....viktigt att ge sig hän livets stund....stunder..
2009-06-22

  Susanne Ljung Adriansson VIP
Både vemodig och humoristisk - och dessutom hög igenkänningsfaktor!
2009-06-21

  Måna N. Berger
Lyckligast om man kan låta bli att analysera för mycket - du vet: "man ska inte skåda given häst i munnen"
2009-06-20

  anits VIP
Fint skrivit om juni månad
som kom och snart är förbi
2009-06-20

  Junitvillingen
Det där " klockor av vänner " var annorlunda minsann;-)) Att juni går mot sitt slut känns aningen underligt eftersom den i princip regnat bort...men här i norr skiner solen sen ett par dagar tillbaka & vinden har blivit varmare. Vi får inte gråta över de regniga veckorna som gått utan hoppas på lite fler solskensdagar under resten av sommaren istället. Bra text!! Säger jag - som är junibarn;-)
2009-06-20

  Suzy med punkterna
;=) Klockor av vänner.......
2009-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP