Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tillägnad en underbar poet och vän - Carola Zettergren


Nattlig förmaning

 

inte tulla inte krafsa

ej på goda fraser tafsa

du är skicklig

infernaliskt on the point

 

lita

på din sköna musa

plita!

orden vill berusa

låt sen domarn törna in...

och ta en joint!

 

stum jag läser dina dikter

glömmer sekulära plikter

i förundran

inför 

 

skimrande

glimrande 

fåmäld ordväv

 

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-21 04:26



Bookmark and Share


  © anakreon VIP
Snygg, välförtjänt och dito formulerad hyllning!
Carl-Erik
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP