Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
född till poet är du, Carola!


Carolas musa ger...

 

skimrande

glimrande

fåmäld ordväv

 

 




Fri vers av Caprice! VIP
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-21 15:19



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hjärtans varmt tack!:) Kramen på dig!
2009-06-22

  Måna N. Berger
Håller med, av hela mitt hjärta!
2009-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Caprice!
Caprice! VIP