Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom nu när kvällen blev natt


RÖR MIG INTE

Rör mig inte, då kanske jag skriker
jag kanske är rädd, rädd för dig

Rör mig inte, jag kanske vill vara ensam
ensam med mina tankar, mina drömmar

Rör mig inte, jag sa rör mig inte
respektera mig och det jag säger

Rör mig inte, jag vill ine ha det du
tänker bjuda mig på, försök förstå

Rör mig inte, det här är mitt hem
här bestämmer jag, det är ingen
ide att du gör dig besvär med att
komma hit

Rör mig inte, går du inte ropar jag
på hjälp, öppnar dörren då hörs mina
rop långt

Rör mig inte, gå din väg och ta ditt
vin med dig, jag vill inte ha, försök
förstå någon gång, jag vill inte ha

Rör mig inte, jag är den jag är, vill så
vara, så gå din väg, visa dig aldrig mer
i min närhet

Rör mig inte, jag behöver vara ensam
med mina tankar, med mina drömmar

En dag står den som är rätt för mig
utanför min dörr, rör vid mig, tar min
hand i sin, och vi går in i framtiden
tillsammans


anits 22 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 168 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-06-22 00:19



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Mycket vacker, poetisk, sorgsen, stark och berörande
2009-06-22

    ej medlem längre
Berörande ord!
2009-06-22

    Madeleine Ågren (Maduska)
Visar styrka och ilska! Härlig.
2009-06-22

  Elaine.S VIP
Berörande ord som bär på så mycket utsatthet.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP