Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar när nu solen äntligen visar sig och visar sig från sin allra bästa sida


MIDSOMMAREN ÄR ÖVER

Midsommaren är över, nu väntar vanliga dagar för mig
många börjar sin semester, en välbehövlig vila, för dom
allra flesta

Midsommaren är över, och nu kom solen med värme och
en blå himmel, med bara några få molntappar

Midsommaren är över, skönt känner jag inom mig, stora
helger är för mig, många ensamma tysta dagar, jag vet
jag har barnen , men jag kan inte utnyttja dom alltid

Midsommaren är över, nu börjar snart den stora flytten
för mig, när möbler kommer att flyttas till den nya lägenheten,
jag kan börja tömma alla flyttkartonger, som redan finns där

Midsommaren är över, de ljustaste dygnet på året har varit,
nu går vi mot höst och vinter igen, jag vet att tänka så är
det inte tid till nu

Midsommaren är över, nu väntar sol och bad för alla barn
som har sommarlov, kanske en semester resa med föräldrar
och syskon

Midsommaren är över, och snart har jag bytt min utsikt mot
en ny, en spännande tid väntar mig, med nya utmaningar
och kanske nya möjligheter

Midsommaren är över, solen skiner och lockar till kaffe med
dopp i bersån där trädgårdsmöbler väntar på att någon ska
komma för att njuta av solen, värmen och sommaren



anits 22 juni 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 177 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-06-22 10:19



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"en ny, en spännande tid väntar mig, med nya utmaningar
och kanske nya möjligheter"
Så hoppfulla tongångar.
Applåd.
2009-06-25

  Eaglemountains VIP
Nu är sommaren i sin fulla blom, så vacker. Och den övergår senare till höst. Men DU har kommit till något nytt, något ljust, som varar. Ditt nya boende. Ett ställe som Du önskat Dig.
Lycka till i det nya boendet. Och i Ditt fortsatta leverne.
Herren är med Dig - Alltid!
2009-06-24

  Larz Gustafsson VIP
Vädret har verkligen varit ljuvligt i dag.
2009-06-22

  aol
vackert skriftat
2009-06-22

  Michaela Dutius
Än är det sommardagar att njuta av- även när din flytt är färdig och kartongerna upplockade hoppas jag.
vacker och berörande
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP