Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MASKINGEVÄR

vissa är maskingevär

kulsprutestaccaton

knappast mao och sokrates

byron eller platon

diktaturens kreatur

döda allt som lever

in med örnen i en bur

krig är vad man kräver

psykologisk krigföring

utnötningsmetoden

vem ska sänkas nästa gång?

fram med alla loden

vissa är maskingevär

knattrar oavbrutet

allt blir bara värre här

för vi nalkas slutet

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090622

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger
Publicerad 2009-06-22 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP