Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


DECENNIER INOM MIG

jag bär decennier inom mig

i form av sånger som berört mig

jag bär på sådant som bekom mig

jag bär på sådant som har stört mig

bär kulturella minnesmärken

jag bär på milstolpar och minnen

jag bär på sångerna de gav oss

musik som fyller mina sinnen

och när kag sjunger lättar trycket

om det omkring mig blir för mycket

jag kanske lämnar avtryck i er

min poesi och melodier

LARZ GUSTAFSSON   090622




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-22 17:10



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
"... but we have the music" L.C.
2009-06-22

  Suzy med punkterna
Mycket fint avtryck lämnar du här.
2009-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP