Ateister är hjärntvättade av Darwins lögner och massmedia. " />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ateister är hjärntvättade av Darwins lögner och massmedia.


LÅGBUDGETRESENÄR

jag är lågbudgetresenär

och mitt hem ligger ovan där

jag förnekade som voltaire

men i dag har jag Herren kär

existensmaximum finns där

för en lågbudgetresenär

jag har tillgång till rikedom

men min plånbok är ofta tom

för min skatt är av annat slag

den består av Guds välbehag

och den kostbara pärlans glans

kan ej finnas nån annanstans

tog ett steg sedan tog jag två

varje lång resa börjar så

fast jag snubblade och jag föll

såg jag frälsningens bro den höll

och till himmelens hem den bär

denne lågbudgetresenär

 

LARZ GUSTAFSSON   090307





Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-06-24 07:26



Bookmark and Share


  anits VIP
Underbar läsning
2009-06-24

  walborg
Tack för denna rimmade fina dikt!!!
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP