Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOMMARKVÄLL I SÄTRA

min efterlängtade sommartid!

så snabbt tiden faktiskt svinner

dess grönska önskar jag dröja vid

jag gör det väl - om jag hinner...

jag inhalerar dess aftonluft

så frisk och så välbehaglig

på vår balkong, borta från allt tufft

som om den var ointaglig

så fjärran från alla terrordåd

och snön som låg vit på taken

så gott att mättas av Herrens nåd

och sen sova sött på saken!

för trots att världen är som den är

och fast jag så ofta faller

så är det sommar just nu och här

i gallerit utan galler

 

 

LARZ GUSTAFSSON     090624




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-06-24 22:08



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Härligt att inandas friden av en sommarkväll, och njuta av de olika årstider som vi har. Underbar dikt att läsa, blev glad/B
2009-06-26

  Elaine.S VIP
En oas i världen, denna sommartid, denna balkong!!

"jag inhalerar dess aftonluft

så frisk och så välbehaglig

på vår balkong, borta från allt tufft

som om den var ointaglig"
2009-06-25

  Måna N. Berger
Skönt att njuta av stunden som är, i sommarkvällen. Det är en stillnad i din dikt som jag tilltalas av.
2009-06-24

    Tea Alex
Jaaa dessa ljuva sommarkvällar!!!
2009-06-24

  anits VIP
En underbar sommarkväll beskriver du här
så skönt att få njuta av
2009-06-24
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP