Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SOM HON BELGISKAN...

och det värkte i hjärtat efter henne

efter henne som skulle förstå

hon har funnits i tankarna så länge

om jag flyr hinner hon ikapp ändå

allt det sköna som livet har att bjuda

utan någon att dela detta med

så ånyo skall klagosången ljuda

över klippor och havsstrand

skog och hed

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090625




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-06-25 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP