Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Guld bränner . . .

 

I sommarsolens glödande kvällsljus

brinner himlen

tänds molnen 

 

kraftfullt stilla 

färgas himlavalvet lila

 

Guldet brinner

 




Fri vers av KristinaE
Läst 359 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-25 23:24



Bookmark and Share


  Maria T
Så vacker konst du målar.
Något att ta med sig in i
vintermörkret
2009-06-27

    Maria Malm
Åh, dessa sommarkvällshimlar..ibland tycker jag att det är trist att arbeta mycket kvällstid..men en fördel är att man får cykla hem när himlen är så där riktigt vacker.
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE