Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att flytta är både jobbigt och roligt, komma till något nytt, som gör att allt en dag blir lättare och bättre känns skönt


JAG ÄR TRÖTT

Jag är trött, mycket trött, en flytta tar på krafterna
men med vila mellan alla flyttbestyr, ska jag klara
även det här

Envis som jag är, kommer jag inte att ge mig, när
jag väl är i mål, har bara en lägenhet, ett nytt hem,
där jag kommer njuta av den fortsatta sommaren
känna friheten, slippa alla nyfikna blickar

Jag förstår inte behöver inte förstå, människor som
så fort det blir förändringar, vänder kappan efter vinden,
det är som allt ska vara som det alltid varit

Det är sådana händelser som känns i hjärtat, gör att
det i själen gör ont, men jag har lärt mig på min vandring
på livets stig, livet är inte lätt, det gäller att stå för det
man känner och tror på

Så att byta utsikt som jag nu gör, det kommer att bli bra
för mig, gör jag det inte nu så har blivit tvungen att göra
det förr eller senare, min läkare blev glad för min skull, att
jag fann en lägenhet nu, när det sommar och inte vinter

Så att jag fann en lägenhet som jag tycker om, känner
mig redan hemma i, det är mer än guld värt för mig



anits 25 juni 2009





Övriga genrer av anits VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-06-25 23:47



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du har rätt att vara trött, Du har verkligen kämpat. Du har rätt till att stilla Dig, och vila samt njuta av det nya stället. Nu är Du hemma ..... Vackert formulerat
2009-07-07

  Bibbi VIP
Skriver under på Maria här.
2009-07-02

  Michaela Dutius
Tröttheten är temporär
snart bor du där
i dina drömmars hus
och har värme och ljus
2009-06-26

    ej medlem längre
Härligt att du trivs!
2009-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Opportunismen är en motbjudande egenskap.

Snart kan du pusta ut från flyttbestyren.
2009-06-26

  gretagreat
ska också flytta. Skönt att det blir på sommaren och inte på vintern!
2009-06-25
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP