Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar jag hade i natt


SPRING INTE

Spring inte, ser du ine att jag
vinkar till dig

Vänd mig inte ryggen, jag vill
ju bara säga några ord till dig

Snälla, spring inte, jag vill inte
göra dig illa, jag behöver prata
med dig

Ja, så spring då, jag kan inte
tvinga dig att stanna

Jag går nu, vill du mig något
så vet du var jag finns



anits 26 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-26 13:43



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Vackert .....
2009-07-07

  Bibbi VIP
Underbara ord.
2009-07-02

  Sladjana Zubcevic
Fina tankar!
2009-06-28

  aol
taande varm poesi
2009-06-26

    ej medlem längre
Fina tankar!
2009-06-26

  Larz Gustafsson VIP
Man kan leda en häst till vattnet...
2009-06-26

    sajo
Den här texten gillar jag på något vis talar den till den som söker efter hjälp.

När det lugnat ner sig med din flytt då ska jag komma till dig och hälsa på och hoppas jag får lite te
då jag på din vackert möblerade lägenhet få se

så jag vet var du finns. När jag häromdagen tände ljus i kyrkan och stillade mig en stund så kändes det som i din text. Spring inte du vet var jag finns.
2009-06-26
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP