Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det handlar om kärlek

Låter du mig torka dina tårar
när du är ledsen

Får jag hålla din hand
när mörkret skrämmer mig

Vill du värma min kropp,
när kylan kommit för nära inpå

Är det mig du tänker på,
när tvn visar människor;
som älskar varandra?




Fri vers av widmark
Läst 458 gånger
Publicerad 2005-09-29 07:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

widmark
widmark