Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TOTALITÄR TANGO

är det här

en uppfostringsantalt?

eller kanske

ett slags buchenwald?

den som lyckas

straffas hundrafalt

avundsjukans här

gör aldrig halt

 

LARZ GUSTAFSSON   090629




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 212 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-06-29 20:52



Bookmark and Share


  Suzy med punkterna
Riktigt snyggt!
2009-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP