Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
värmen tar på krafterna men med något att dricka och lite vila går det bra


SPEGELN

Jag ser mig i spegeln, på min väg ut från badrummet,
det jag ser känns inte som jag

Jag ser en trött kvinna,det ser ut som all världens
sorger vilar på hennes axlar, och när som helst ser
hon ut att kunna brista ut i gråt

Jag ser mig i spegeln en gång till, jo visst är det
jag , med påsar under trötta ögon, ser jag mig
själv i spegeln

I stället för att göra som jag tänkt, fylla bilen med
det jag orkar bära och lyfta, lägger jag mig en stund
när jag så sträcker ut mig på sängen, känner jag
hur det värker i nacken, bene dom är tunga som
vore dom av bly

Så jag lägger benen högt, ligger så en stund, men
jag måste ha somnat, vaknar av att det är alldeles
tyst, musiken jag lyssnat till har spelat färdigt

Ja, visst behövde jag den lilla tuppluren, nu känns
allt mycket bättre, och jag kan fortsätta med det jag
tänkt göra

Jag behöver handla, slänga sopor och vattna blommorna
i min nya lägenhet, både inne och ute när det varit
så varmt, men packa bilen full med det jag tänkt göra
det kan vänta till en annan dag



anits 29 juni 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-06-29 22:13



Bookmark and Share


  Eaglemountains VIP
Du behöver all den vila Du kan få, tänk vad Du har kämpat - vackert formulerat .....
2009-07-07

  Eaglemountains VIP
Du behöver all den vila Du kan få, tänk vad Du har kämpat - vackert formulerat .....
2009-07-07

  Bibbi VIP
Så klokt att Du tog Dig en "tupplur."
2009-07-02

  Maria T
Blommorna trivs när dom får
värme, vatten och sol
2009-07-01

    Madeleine Ågren (Maduska)
Känner igen mig ... :-) Kram
2009-06-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP