Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


ZINGO

 

en iskall burk zingo

vid shell södertull

en burk iskall zingo

för sommarens skull

javisst ska snön falla

och jag gå omkull

men nu är det zingo

vid shell södertull

 

 

jag söker förädling

just toppsommaren

och fjolårets misstag

görs ej om igen

vill minnas all grönska

hur blå himlen var

när höstlöv på marken

är allt vi har kvar

 

 

 

ja, löven ska dala

och multna till mull

men nu är det sommar

vid shell södertull

 

 

LARZ GUSTAFSSON, junis sista dag, 2009

 

 

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-01 15:30



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Somrigt o trallvänligt:)
Hade en katt en gång som hette Zingo !
2009-07-01

  Marjavaara
Sommardikt by Larzstyle
2009-07-01

  Elaine.S VIP
Ja, nu är det sommar, och den kan räcka länge ännu...gillar de här medryckande rader!! bubblande..
2009-07-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Underbar dikt, om nuet, men vetskap om både det förflutna och framtidshopp...
2009-07-01
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP