Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


CIRKUSEN

cirkusen pågår

utan mitt nummer

det är ingen sevärdhet

andra har konster

som överglänser

med sin genialitet

lejondomptören

lindansaren

är modiga som få

men den som inte

blivit bejublad

får sitta och se på

även min freakshow

är medioker

och knappast en attraktion

folk ser nog hellre

en riktig joker

än en imitation

och hon som svingar

sig i trapetsen

finns så långt ovanför

kanske kan jag gå

med i orkestern

lära mig på gehör...

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090703




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2009-07-03 17:22



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Smärtfyllt om utanförskap, att inte riktigt höra till, känna att man inte duger. Texten bär en sorgens klang som känns ordentligt. Mycket gripande Larz!! Dessutom är det helrätt att den ligger här bland " Fem uppmärksammade texter"!
2009-07-05

  Måna N. Berger
Gratuelerar till placeringen!
2009-07-05

  aol
dikten är som en smärtsam utanförkänsla.
2009-07-05

  © anakreon VIP
Three ring circuses
offer space for
much more than the trivial.
Let's listen to the Ringmaster
as he presents the attraction
of the evening!
Carl-Erik
2009-07-05

  Elaine.S VIP
utanförskapskänslor som går djupt!!
2009-07-04

  Måna N. Berger
Stor smärta här..
2009-07-03

  Larz Gustafsson VIP
Tack för kommentaren, men denna dikt är inte avsedd att roa.
2009-07-03

  Mats Henricson
Varför inte ...clown, eh, skojade med dej..... Kul dikt, bytheway...
2009-07-03
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP