Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


FÖRGÄVES

spanar förgäves

söker förgäves

allt är förgäves och förbi

han som fått vishet

skrev en hel bok om

fåfänglighetens tyranni

text på en gravsten

bränder som slocknat

dimmor som tjocknat överallt

gamar i träden

söker sin föda

allt utom tiden har gjort halt

gräver förgäves

guldet är bortfört

vem unnar dig en enda bit?

rälsen till belsen

loppor i pälsen

vad är gudomligt i min rit?

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090705

 




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-05 15:38



Bookmark and Share


  mare VIP
Sorgliga rader om livet , men Guds kraft övergår människans förstånd....Han är hoppet !!
2009-07-06
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP