Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ännu en gammal dikt ... som väl i övrigt kan få tala för sig själv? Men jag kan ju säga att den här redan finns här i ett dagboksinlägg, men folk läser ju inte dagboken.


Grådikt

Det är fantastiskt vad mycket som är grått.
Lyktstolparna är gråa.
Himlen är grå.
Jag har mycket svårt
att se några färger
på himlen.
(Om nu inte grått är en färg, då.)
Skymningen (tidig) är grå.
Husen (förorts-) är gråa.
Sanningsvärdet för påståendet att jag själv är grå
ligger någonstans emellan sant och falskt
(i en så kallad gråzon).
Ta mig fanken om inte själva färgerna är gråa!
Det är också en slags
grå magi.




Fri vers av Martin Hellberg Olsson
Läst 342 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-05 16:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Martin Hellberg Olsson