Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rädsla

Varför så rädd
för att möta

I mötet bor ju
möjligheterna

Tänk om livet
inte skulle bjuda
till möjligheter
att mötas

Irrandes runt
i en värld
som är tom

Vore jag då
utan rädsla




Fri vers av eee
Läst 484 gånger
Publicerad 2005-09-30 20:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
i en värld som är tom.. fanns det något kvar att känna då?
2005-10-20

  rebecca d VIP
i en värld som är tom- vore jag då utan rädsla...
fint! Alternativet...
2005-10-20

  Arowana
Underbara utdragna rädsla, i en dikt.
2005-10-03

  Rublev
Underbara kloka ord!
Fint skrivna!

Ett koncentrat av livet:

”I mötet bor ju
möjligheterna”
.
2005-09-30
  > Nästa text
< Föregående

eee
eee