Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


SÅNGERNAS SPRÅK

ge mig musik som

är född ur ett hjärta

som plågas och lider som mitt

ge mig det samförstånd

som fogar samman som

ett sammanhållande kitt

som en signal från en

själ till en annan

vi sänder på samma frekvens

en ritual som för

sinnena samman

fast vi inte är överens

ilningar, kittlingar

rysningar, gåshud

och minnenas kalejdoskop

allt det som utsatts

för överlagt mord

eller har fallit offer för dråp

två träder fram

skilda världar och länder

men något förenar ändå

lust att stå fast fastän

vindarna vänder

och att förmedla och nå

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090706




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-06 16:33



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
musik är så häftigt: det är ett språk som är universellt. Så är det ju också född i himlen...med både djup o höjd...
2009-07-07

  mare VIP
Mycket bra skrivet.........
2009-07-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP