Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

katedralen i chatres




Formar tider

 

Formar nytt av gammalt

skönt biter värmen i mig

röda märken av solens tänder

 

vem tänder mig

 

skönjer nya vidder

vandrar genom

 

förbi stenbeklädda hus

stockrosor vajar

rosor doftar

 

katedraler tonar upp mot himlen

inne är det svalt och heligt tyst

näsan fylls med nya minnen

såsom ögon ser

 

tända ljus ber om frid

lyser upp mörka pelare

fönster berättar historia om livet

 

tänder nya löften i karja hjärtan

 

tänder hopp

såsom ögon ser

gammalt formar nytt

 

vandrar hand i hand med längtan

 

 




Fri vers av KristinaE
Läst 334 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-07 23:20



Bookmark and Share


  Maria T
Tack för denna hälsning som
tänder hopp.
2009-07-10

    ej medlem längre
Av
diktjaget
får jag smaka
hur det kan vara
där
tack
2009-07-10

  Mats Henricson
Vilsamt och salomoniskt formar du dessa vackra strofer och vi inmundigar dem som det godaste vin ! Bokmärker !
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

KristinaE
KristinaE