Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
så här kändes det efter första natten i min nya lägenhet


VÄCK MIG

Väck mig, visa mig det som nu är sanning
sanningen, som säger jag har en altan, där
jag nu kan få det att blomma så vackert

Väck mig, visa mig altanen, altanen med allt
vackert och nyttigt, som nu växer där, att det
verkligen är sant

Väck mig, visa mig gräset utanför min altan,
gräset där jag nu kan gå barfota, känna sommaren
under mina bara fötter

Väck mig, låt livslusten komma tillbaka, låt mig
känna tro hopp och kärlek åter en gång

Väck mig, låt mig ta för mig av livet, livet som
Du har givit mig

Väck mig, se mig för den jag är, låt mig äntligen
få känna trygghet och harmoni




anits 8 juli 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 210 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-08 11:00



Bookmark and Share


  Fånga dagen
fint skrivet hoppas du kommer att må bra i din nya lgh
jag själv har det tufft nu :(
mvh Anna-Karin
2009-07-08

  Ronny Berk
så vackert framförd känsla i foto och text; känslan av tacksamhet och
framtidstro
2009-07-08

  Larz Gustafsson VIP
Drömmen blev verklighet och manifesterades!
2009-07-08

    ej medlem längre
Härlig text!
2009-07-08
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP