Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag mår så bra, när jag får känna lugnet och tystnaden, ingen som stör


DET ÄR SÅ TYST

Det är så tyst, i huset där jag nu bor,
så jag kan höra en knappnål falla i
golvet

Det är så tyst, det är så lugnt, det är
så underbart skönt, att slippa höra hur
det slår och smäller i dörrar

Det är så skönt, att slippa bli väckt en
tidig morgon, av att någon dunkar och
slår i dörrar och fönster

Det är så underbart, att ha hittat en plats
på jorden, som känns som min alldeles egna

Det är så underbart skönt, att kunna gå ut
känna gräset, under mina bara fötter

Det är så skönt, att kunna gå ut, utan att
få en dörr som slås upp mitt framför mig
när jag kommer

Det är så underbart, att slippa alla nyfikna
frågor och blickar

Det allra bästa och underbara, det är att
kunna bestämma själv när jag vill tvätta,
inga tvätt tider behöver bokas

Det är så skönt, att slippa städa efter andra
i en tvättstuga, där många ska samsas

Det är så tyst, det är så lugnt och skönt här
där jag nu sitter och skriver mina ord, som blir
till meningar och en text, som kanske någon
vill läsa


anits 9 juli 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-09 23:20



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Helt underbart att allt blev så bra.
2009-07-13

  Rosen VIP
så skönt för dig, alla behöver vi tystnaden ibland...
2009-07-10

    Maria Malm
Så skönt för dig att fått flytta!
2009-07-10

    ej medlem längre
Låter helt enkelt underbart, vilken tur du haft! kram
2009-07-10

  Ronny Berk
en text som väl förmedlar känslan av förnöjsamhet...ja...
2009-07-10

  Larz Gustafsson VIP
Jag lyckönskar dig till allt detta härliga och gläds med dig.
2009-07-10

  Lars Hedlin
Härlig läsning..du har hittat ett vackert hem...
2009-07-10

    sajo
Tänk att inte höra ett knyst
och få uppleva det är tyst

då kommer man till ro
må du tro

skönt du hittat rätt
vilket inte alltid är så lätt

men du verkar trivas och må
gott
nu när du kommit på nedre botten
och bor så flott

med utsikt över en ny vy
i vår underbara by
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP