Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser ni att jag vinkar









Hon kämpade
för att hålla sig vaken

hon ville ligga och se
fiskmåsarnas flykt
höra trädens svar
på vindens frågor
och se när stora
droppar sprack
mot fönsterrutan

en fiskmås gled plötsligt
så nära fönstret att hon
ryckte till

åh tänkte hon
det var den fågeln
som skulle hälsa till
alla som hon i tanken
låg och vinkade till




Övriga genrer av Bim
Läst 316 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-07-10 11:56



Bookmark and Share


  Rachel Roth
jo, jag ser, jag hör, jag ler...
du lägger din själ i det vi ser...

och lär oss likadant
2009-07-12

    snöö
Och den vinkningen kommer säkert de som var i hennes tankar aldrig att glömma. Berörande text som alltid från dig.
2009-07-11

    Maria Malm
Det här var riktigt fint. Jag vinkar till dig också.
2009-07-10

    Bodil Sandberg
Helt underbart Bim!!tror du vinkade till mig också så jag vinkar tillbaka till dig min vän!!!vinkivinki och rosor för en dikt som talar värma stor!!!
2009-07-10

    papillon
Han var här nyss och drog ett par maskar i förbifarten.....
2009-07-10

  Lilla My* VIP
Jag ser och framförallt känner den enorma värmen som strömmar genom orden och tanken bakom den här helt underbara dikten Bim!
2009-07-10

  Yrre VIP
Å vad gråtmild jag blev nu då, så fint!
2009-07-10

  Baystream
Gu va fin!
2009-07-10

  Per Rydberg
En hälsning så tydlig som nån. Ditt språk, dina ord, det du säger är fyllda med stark värme. Tack för att jag fick läsa dikten!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Bim