Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Virvelvind

rymden glänser

du vilar
i ett vakuum
på någons
nåder

pekfingret vilar
på min panna

hur kan du
röra upp så mycket
med så lite?




Fri vers av manipulerade_mongon
Läst 257 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-10 12:12



Bookmark and Share


  TiVa
sounds like love
2009-07-21

  Larz Gustafsson VIP
De är mysterier. Och de utövar denna sällsamma dragningskraft.
2009-07-10

  Sturesdotter
vissa personer rör upp universum
med en blick, beröring...eller ett andetag

mycket vacker dikt!
2009-07-10
  > Nästa text
< Föregående

manipulerade_mongon