Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plastbitar





Man lägger


lite


pussel


och


leker


med


plastbitar


och så


får man


A D H D


så jävla


lätt




Övriga genrer av blaite
Läst 632 gånger och applåderad av 26 personer
Publicerad 2009-07-11 12:38



Bookmark and Share


    Roger Magnusson
politiskt styrda trender tenderar att bli alfapet
med människor, en slit och släng mentalitet

och rätt och fel, den goda smaken, styrs av en kulturkommision
medelklass är norm, underklass är bara en diagnos, en bokstavskombination

makten har inte bytt händer, den har bara bytt skepnad
svärdet är så 80-tal, nu är den dold i en förförande är svepnad

egenmakt, emancipation, valfrihet och demokrati
är du verkligen fri? Är du verkligen fri?
2009-08-01

    Tea Alex
Jag fattar inte, förklaring kompis!
2009-07-20

    Ling
Du är fantastisk! Klockrent!
2009-07-18

  Cosmic Johanna
Du har en unik stil,

applåder!
2009-07-16

  Svartsilver
ja ibland sätts det diagnoser lite väl snabbt. men nog finns det ADHd
2009-07-13

  Alexander Gustafsson VIP
Plast är skit,

världen skulle må bra av

att avskaffa plasten...
2009-07-13

  Suzy med punkterna
Har alltid funderat.........;=) Fruktansvärt egentligen men kan inte låta bli att skratta för du för fram det suveränt.
2009-07-12

  sulimaa
Men hahahahahhaha...din hjärna är ju underbar ju!!!
2009-07-12

    ej medlem längre
aha, det är så det går till? som vanligt slår du huvudet på spiken med bara några ord. knivskarpa iakttagelser.
2009-07-11

  stella
Det måste vara så det går till. Tack för att du kom på det, jag börjar bli trött på denna svällande skara.
2009-07-11

  Marlboroman/Hg VIP
Ja "harre djävlar"! Du har så rätt! Den är värld en afton på fina krogen – så du kan känna dig snygg och bitchig (hänvisning till en tidigare). Välkommen in i de luttrades skara. Vi kan faktisk drabbas av gapflapp okå. Som jag nu.
Enastående, ta mej fan. Enastående!
2009-07-11
  > Nästa text
< Föregående

blaite
blaite