Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
090711 - Bön


Terrify me and sweep me off my feet.



Amaze me.
Touch me.
Change me.
Love me.


Possess my heart.
All of it.




Övriga genrer av Blebb
Läst 505 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-07-11 21:14



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Applåd!
2009-07-17
  > Nästa text
< Föregående

Blebb
Blebb