Röde Mor var alltså ett progressivt danskt rockband på sjuttiotalet. Med "Tältet" åsyftas Tältprojektet, som var proggrörelsens grand finale." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Röde Mor var alltså ett progressivt danskt rockband på sjuttiotalet. Med "Tältet" åsyftas Tältprojektet, som var proggrörelsens grand finale.


DESSA DAGAR

där led och slet och jobbade vi

och under tiden drog livet förbi

när vi blev varse var det för sent

skallen var tom fast hjärtat var rent

här finns en landsväg

där finns ett hav

där finns en gåva

här finns ett krav

som paralleller

som aldrig möts

som en förtrollning

som aldrig bröts

urverkstillvaron

skapar balans

som om det vilda

ej nånsin fanns

jag valde vanan

dess makt är stor

missade "tältet"

och röde mor

LARZ GUSTAFSSON  12/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-12 11:33



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Mycket, mycket bra Larz!
2009-07-12

  anits VIP
Bra och tänkvärt skrivit
2009-07-12

  mare VIP
Bra skrivet.....men ett frågetecken : röde mor ?
2009-07-12

  Night Soul Woman
Aaah bra skrivet, tänkvärda poetiska ord!*applåd* Men vad betyder "röde mor"? . . . om jag får fråga? Tack för läsningen
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP