"Akta dig för den dag vi sätter hårt mot hårt..."" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Akta dig för den dag vi sätter hårt mot hårt..."


HÅRDA TIDER KRÄVER

hårda tider kräver

tuffa män

som står pall i

sammandrabbningen

tuffa tider kräver

hårda svar

inget partiellt

men allt du har

 

hårda tider i ett

laglöst land

bjälken nonchaleras

för ett grand

hårda tider kräver

hårda bud

ingen bomull runt

vårt svärd från Gud

 

 

säg adjö nu till

syrénbersån

och den mjäkighet

som är ett hån

mot den kamp vi

måste kämpa här

hård tid fostrar

revolutionär

 

 

LARZ GUSTAFSSON    090712




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 14:35



Bookmark and Share


  mare VIP
Det behövs ibland......delat med Kärlekens budskap..
2009-07-13

  Mats Henricson
Intressant budskap som skapar många tankar, Bra pedagogik, många kan ta till sig den.............
2009-07-12
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP