Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
18:46 Tis. 2009-03-17 närapå Lagerkvist-travesti


Jag är tecknet

Jag är tecknet på hans högra hand.
Ingenting skall svika mig,
ingenting skall gå mig emot.
Jag är orubbar på min herres hand.




Fri vers av näver de anima
Läst 210 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-07-12 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

näver de anima