Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
och underbara svägerska


EN DIKT TILL MIN VÄN

Ett tomt blankt papper ligger framför mig

Ett vackert papper, med en vacker färg
på det det vill jag skriva några ord till dig

Några ord till dig min vän och svägerska,
vill jag ge till dig, nu när du jämna år ska
fylla

Du har arbetat med barn hela ditt vuxna
liv, och tre härliga ungar har du själv fått

Dessa tre härliga underbara barn, har två
av dom givit dig fyra fina barnbarn, som gjort
dig till en stolt mormor och farmor

Jag önskar du får njuta många lyckliga och
fina år tillsammans med din man, där barn
och barnbarn ger dig stor lycka och glädje

Så jag ett stort grattis från mig du får, nu
när du 60-år fyller

Allt gott jag dig önskar nu och under dom
kommande åren



anits 13 juli 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 2439 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-07-13 21:07



Bookmark and Share


    Madeleine Ågren (Maduska)
Nu blir hon glad!
2009-07-14

  aol
en mycket öm vacker hylling
2009-07-13
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP