Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


RÅTTOR

kan man inte utnyttjas

blir man en bifigur

sådan är ju nutidsmänniskans

själviska natur

om man kan få ut nånting

av någon är det bra

men i annat fall så är

han ingenting att ha

alla bär på en

potentiell exploatör

alla blir vi utnyttjade

tills den dag vi dör

 

 

LARZ GUSTAFSSON   14/7 2009




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 215 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-07-14 19:20



Bookmark and Share


  Mats Henricson
En bitter sanning som vi, tyvärr, får leva med, välskrivet !
2009-07-15
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP