Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

UTEBLIVEN

sommartidens lekar uteblir

det finns aldrig någon som har tid

och vem leker med en sån som jag?

vädret är det bästa tänkbara

inte någon regn- och åskfara

synd på en så vacker sommardag

 

mol allena i det härliga

måste bort från det besvärliga

inte lätt när pengarna är slut

centrumhetsens gift i ådrorna

värre än de värsta kobrorna

 

det är svårt att skönja något slut

ge mig järvsö, rättvik, visingsö

sommarsverige är ett äventyr

men så hastigt denna årstid flyr

bäst man vant sig vid den

ska den dö...

 

LARZ GUSTAFSSON   090716




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-16 10:47



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Ensambarn leker ensamlekar, strövar ensam i naturen och njuter sommaren utan att störas av de andra..
2009-07-16
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP