"That Summer", som ett samlingsalbum heter..." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"That Summer", som ett samlingsalbum heter...


DEN SOMMAREN

den sommaren hände mycket

och ingenting

ibland hände något nytt

annars drev jag omkring

de ljusa men smärtfyllda dagarna

svepte förbi

jag fick vad jag tålde av vemod

och melankoli

den sommaren hände allt

och ingenting alls

den sommaren drogs snaran åt

runt nytvättad hals

man åt, drack och köpte

kvinnor gav sig åt män

författaren lasse strömstedt

dog den sommaren

den sommaren var förändring

på ont och på gott

när tillväxt och framgång

är alltings yttersta mått

den kamp som jag kastats in i

blev rätt intensiv

den sommaren blev en del

av mitt bråkiga liv

LARZ GUSTAFSSON   090716-17




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 17:03



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket vackert och med vemod skriver du här
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP