http://www.youtube.com/watch?v=RBYoNYuUVk0 - Melodi: "Suspect Device" av Stiff Little Fingers." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


http://www.youtube.com/watch?v=RBYoNYuUVk0 - Melodi: "Suspect Device" av Stiff Little Fingers.


BRÄNNBART MATERIAL

jag har brännbart material

i skallen varje dag

om det inte exploderar

så är det inte jag

vår frihet är begränsad

i tryckfrihetens namn

och verklig frihet finns först

när jag nått himlens hamn

i maktens pyramidtopp

finns ordensbrödraskap

det vi ser som förluster

det ser de som ett kap

svälj inte allting

svälj inte allting

när media matar dig

de finns en lobby som

manipulerar dig och mig

och den som protesterar

betraktas som suspekt

om du vill accepteras

krävs att du är korrekt

du ska misstänkliggöras

som oppositionell

ska ses men inte höras

och bara vara snäll

tro inte allting

tro inte allting

våga tänka fritt

våga ifrågasätta allting

även svart-på-vitt

jag har brännbart material

och mycket kort stubin

jag är mycket explosiv

det ingår i kemin

jag exploderar i ditt fejs!

LARZ GUSTAFSSON    090717




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-07-17 17:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP