Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
idag har jag släppt en stor börda från mina axlar, när allt är flyttat bara städningen kvar


JAG ÄR SÅ TRÖTT

Jag är så trött, men nu finns bara städgrejor
kvar i den gamla lägenheten

Så underbart skönt det känns, nu är städningen
kvar, men när den är gjord, ska jag koppla av, tänka
på nuet och hur bra allt blivit

Ja, jag vet borde nog gå och lägga mig, men jag måste
gå ner i varv, det blev en intensiv eftermiddag, allt jag
inte själv orkat ta ner från väggarna plockades ner

Markisen och balkongskydden gick det bättre att ta ner
än vad någon av oss hade trott, förrådet tömdes snabbt
och enkelt, nu när jag fick hjälp

Det blev mycket som ska till sopptippen, en del hamnade
på vinden hos mig, en del hade mina söner användning
för

Så blev det lite som skulle in i min lägenhet också, så nu
står jag här med flera kartonger som ska packas upp och
hitta sin nya plats

Det känns så underbart skönt, att bara är städning kvar,
när den är gjord och godkänd, nycklarna återlämnade,
då ska jag njuta av livet, beställa tågbiljett för att åka
och gratulera min svägerska på hennes dag


anits 18 juli 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 135 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-07-18 00:24



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Texten förmedlar både tröttheten och glädjen över det nya på ett utomordentligt fint sätt
2009-07-23

  Lars Hedlin
Härlig morgonläsning..nu e det dax att bara vara och njuta av livet....
2009-07-18

  Larz Gustafsson VIP
Ljuvligt!
Gläds med dig!
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP