Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tankar som kom till mig i natt när jag hade svårt att somna


EN LITEN STUND PÅ JORDEN

En liten stund på jorden

är det Han givit oss

En liten stund på jorden

den stigen kan kännas så
tröttsam och ensam många
gånger

En liten stund på jorden

med vetskapen att Han finns
och ser oss, gör livet lättare
att leva, när det stormar runt
omkring oss

En liten stund på jorden

med allt vad det innebär
en verklighet, som vi alla
måste gå igenom

En liten stund på jorden

i hemmets tysta lugna vrå
det är så Han vill att vi ska
leva

En liten stund på jorden

lever vi tills vi äntligen får
möta Honom i evigheten
och allt vi väntat på faller
på plats



anits 18 juli 2009




Fri vers av anits VIP
Läst 358 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-18 14:06



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Michaela.
Applåd!
2009-07-26

  Michaela Dutius
....och inga bitar ska fattas i pusslet mera...underbara framtidsutsikter målar du
2009-07-23

  Rosen VIP
Din text inger tröst...
2009-07-18

  aol
trösterik vacker poesi
2009-07-18
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP