Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har varit mycket med min flytt, har inte varit här så mycket som jag velat


APPLÅDER

Till alla er som den här veckan
applåderat mina texter

säger jag av hela mitt hjärta
tack för att ni tagit er tid att
läsa och applådera

så mycket det varit sista tiden
jag minns inte vem jag tackat
eller inte tackat den senaste
veckan

så hjärtligt tack till er ännu en gång
applåderna uppskattas mycket
och gör mig riktigt glad



anits 19 juli 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-07-19 19:53



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Ja, vi gläds alla med Dig.
Kram Du älskvärda!
2009-07-26

  Michaela Dutius
Tack vännen...du har nog inte glömt någon....men förstår att det kan kännas så
2009-07-23

    Ken Cassel
Applåder får du av mig
Tycker om dig
Du verkar vara en genom god människa
Kram på dig Stina

Med vänlig hälsning

Ken
2009-07-21

    sajo
Jag är så glad du är tillbaka och skriver så mycket läsvärda texter
här.

Du har verkligen kämpat på
och i mål du nu gått
så nu önskar jag dig att du
lugnet återfått

Vi syns framöver över en kopp te.

Ta vara nu på tiden och njut för än är sommaren inte slut.
2009-07-20

    ej medlem längre
Instämmer med vad Larz skrivit.
2009-07-19

  Larz Gustafsson VIP
Jag är säker på att jag kan göra mig till talesman för allesammans när jag skriver att vi gläds med dig över det du uppnått hittills.
2009-07-19
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP