Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en otäck dröm väckte mig


DRÖMMEN

Jag vaknade inatt, det var mörkt i rummet,
riktigt svart, låg och tänkte vad det var jag
hade hört

Lyssnade , men jag hörde inget, det var säkert
drömmen som väckte mig, en otäck dröm var det

En dröm där stora råttor invaderade mitt sovrum,
låg och lyssnade, tyckte det prasslade överallt,
jag gick upp tände lyset

Det hör till saken jag tycker inte om att ha persiennerna
fördragna, jag vill kunna se ut, trots att det är natt.
när jag väl var uppe, började jag söka efter det som
väckt mig, men fann ingen logisk förklaring

Så beslöt jag att dra upp persiennerna, genast blev
det ljust i rummet, jag såg på all röra som var där,
kan tänka mig någon kartong som rört sig, där dom
står staplade på varandra

Jag gick ut i köket för att dricka lite vatten, kände mig
en aning olustig av drömmen, jag öppnade fönstret
lite grann, kände den friska luften, kröp ner i sängen
och somnade snart om

När jag vaknade nästa gång, hade det blivit fötmiddag
och mardrömmen från inatt var som bort blåst, och
jag kände mig utvilad

Nu började en ny dag, och vad gör av den, det har
jag inte bestämt, jag tar det som det kommer och blir



anits 21 juli 2009




Övriga genrer av anits VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-07-21 13:50



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Tror att det är som Michaela säger.
2009-07-26

  Sladjana Zubcevic
"Nu började en ny dag, och vad gör av den, det har
jag inte bestämt, jag tar det som det kommer och blir"
Bra vännen min!
2009-07-23

  Michaela Dutius
Nya ljud i en ny omgivning har inte hjärnan ännu lärt sig registrera som normala och då vaknar man lätt...
2009-07-23

  Maria T
Nu är mardrömmen bortblåst
och en ny dag börjar med
nya möjligheter
2009-07-22

  Mr Lindemann VIP
Hoppas det går bra för din del då du levat in dig!
2009-07-21

  aol
otäckt men du trivs bra i din nya lägenhet
2009-07-21

  Larz Gustafsson VIP
Anfäktelser kommer ibland. Jag har själv varit med om dem. Veritabla gastkramningar t o m. Det är den onde som är vred.
2009-07-21

    sajo
Ta dagen som den kommer det låter positivt, ett bra motto i livet.

Det verkar som du funnit dig väl tillrätta i din nya lägenhet och du känner dig trygg.
2009-07-21
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP