Foto: Tony Eriksson, Valbo" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: Tony Eriksson, Valbo


-77

nu

har du

ditt sjuttiosju

södra kungsgatan ner

och det enda jag ser

ingen annan

bara du

du stjäl stadsbilden nu

med ditt sjuttiosju

 

LARZ GUSTAFSSON   090722




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 218 gånger
Publicerad 2009-07-22 17:02



Bookmark and Share


  Måna N. Berger
Den gyllene tid som flytt oss fångas upp av nya generationer..
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP