Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


TRANSPARENTA

man skrattar åt mig

bakom min rygg

det handlar om

ett djupt förakt

för jag är inte

smal, inte snygg

och jag gör inte

som man sagt

är inte särskilt

anpassningsbar

jag satsar på

min egen stil

ni ljuger när jag

kräver ett svar

försvinner bakom

falska smil

ni skrattar åt det

fina jag gjort

förlöjligar

min romantik

men om vi möts

förändras ni fort

och anlägger

en ny mimik

jag platsar aldrig

någonsin hos er

ni är precis

som andra är

ni kamouflerar

er med manér

men allt är bara

en schimär

 

 

LARZ GUSTAFSSON   090722




Fri vers av Larz Gustafsson VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-07-22 17:44



Bookmark and Share


  mare VIP
Det är bara att gå vidare.....´´Allt förmår jag i Honom som ger mig kraft `` Skapade oss helt unik !!
2009-07-24

  Larz Gustafsson VIP
Så är det för er som är starka.
Ni är bara att lyckönska.
2009-07-23

    sajo
Jag har verkligen insett att om man är den man är och inte jämför sig med någon så kommer man långt.

Den enda jag jämför mig med är mig själv.
2009-07-23

  Suzy med punkterna
Att anpassa sig mot det man inte vill är som att sälja sig själv så var den du är käre Larz!
2009-07-22

  Måna N. Berger
Satsa på din egen stil och var sådan som du är! Det är totalt meningslöst att anpassa sig för falsk vänskaps skull. Den är bara ytlig fernissa, som flagnar så snart det blåser lite.
2009-07-22

  Teresia Ridell
Bra flyt !
Anpassningsbar....är mest en fördel om man anpassar sig åt det håll ens hjärta lutar..o inte anpassar sig för andras tyckes skull.
2009-07-22
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP